Användarvillkor

Läs dessa användarvillkor (”Villkor”, ”Användarvillkor”) noggrant innan du använder webbplatsen https://www.krokstorpssag.se (”tjänsten”) som drivs av Krokstorps Såg AB (”oss”, ” vi ”, eller” vår ”).

Din tillgång till och användning av tjänsten är betingad av att du accepterar och följer dessa villkor. Dessa villkor gäller alla besökare, användare och andra som har tillgång till eller använder tjänsten.

Genom att komma åt eller använda tjänsten accepterar du att vara bunden av dessa villkor. Om du inte håller med om någon del av villkoren kan du inte använda tjänsten.

Immaterialrätt

Tjänsten och dess ursprungliga innehåll, funktioner och funktionalitet är och kommer att förbli Krokstorps Såg AB och dess licensgivare exklusiva egendom.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av Krokstorps Såg AB.

Krokstorps Såg AB har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicyer eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster. Du erkänner och samtycker till att Krokstorps Såg & Hyvleri AB inte ska vara ansvarigt eller ansvarigt, direkt eller indirekt, för skador eller förluster orsakade eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller förlust av sådant innehåll, varor eller tjänster tillgängliga på eller via sådana webbplatser eller tjänster.

Vi rekommenderar dig starkt att läsa villkoren och sekretesspolicyn för alla tredje parts webbplatser eller tjänster som du besöker.

Gällande lag

Dessa villkor ska regleras och tolkas i enlighet med Sveriges lagar utan hänsyn till dess lagkonfliktbestämmelser.

Vårt underlåtenhet att verkställa någon rätt eller bestämmelse i dessa villkor kommer inte att betraktas som ett avstående från dessa rättigheter. Om någon bestämmelse i dessa villkor anses vara ogiltig eller inte kan verkställas av en domstol kommer de återstående bestämmelserna i dessa villkor att gälla. Dessa villkor utgör hela avtalet mellan oss angående vår tjänst och ersätter och ersätter alla tidigare avtal vi kan ha mellan oss angående tjänsten.

Ändringar

Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, ändra eller ersätta dessa villkor när som helst utan förvarning. 

Genom att fortsätta att komma åt eller använda vår tjänst efter att dessa revideringar har trätt i kraft samtycker du till att vara bunden av de reviderade villkoren. Om du inte godkänner de nya villkoren, sluta använda tjänsten.

Kontakta oss

Om du har några frågor om dessa villkor, vänligen kontakta oss.